2024-2025 BURS BAŞVURULARI

03 Eylül 2024 11:46 Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı 5157

Sevgili Öğrenci Kardeşlerim;

2024 - 2025 Eğitim Öğretim yılınızı en içten dileklerimle kutlar, yeni eğitim öğretim yılında başarılı olmanızı Allah'tan temenni ederim.

Ögrencilerimizin başvuru yaparken dikkat etmesi gereken hususlar:

1.  Ailesi Kocaeli 'de oturan veya Gümüşhane 'de oturup Kocaeli 'de okuyan en az 4 yıllık ( lisans)  Devlet üniversitelerinde okuyan öğrenciler ile özel üniversitelerde tam burslu öğrenim gören öğrenciler başvuru yapabilecektir.

2.  Burs başvuruları internet üzerinden online yapılacaktır; ( Burs yardımı için başvuracak olan tüm ögrencilerin başvurularını hem internet web sayfamız üzerinden yapmaları hemde istenilen evrakları eksiksiz olarak sistem üzerinden göndermeleri zorunludur. )

NOT: Basvuru esnasında verilen kimlik ve adres bilgileri kimlik paylaşım sisteminden kontrol edilecek,  bilgileri uyuşmayan başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvurular 03 Eylül 2024 Pazartesi günü başlayıp 29 Eylül Cuma günü saat 17:30 'da sona ercektir. Burs sonuçları web ( www.kgv.org.tr ) sitemiz üzerinden yayınlanacak olup, burs almaya hak kazanan öğrencilerimize mesaj yolu ile bilgilendirme yapılacaktır.

BAŞVURU YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN TESLİM ETMESİ GEREKEN EVRAKLAR :

1.) Fotoğraf,

2.) Aile gelir belgesi

3.) Ailenin ikametgat kaydi ( Yerleşim yeri belgesi )

4.) Öğrenci belgesi, transkript belgesi

5.) Öğrenci Nufus Cüzdanı arkalı önlü

6.) Ailenin vukaatli nüfus kaydı örneği 

 

https://www.kgv.org.tr/form/basvuru-formu/1

 

 

Yorum Ekle

İlk Yorumlayan Siz Olun!
  • Etiketler
Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı

Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı'na ait, kurumsal bilgiler, güncel haber ve duyurular, etkinlikler, videolar ve galerilerin yayınlandığı resmi web sitesi.

Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı

Soğucak Mevkii, Yeni Mahalle Plaj Yolu
İzmit /

Dernek Yazılımı: Medya İnternet™ - Dernek Sitesi Kulga © Tüm Hakları Saklıdır.